Misiune

Misiunea noastră este de a oferi cât mai multor copii ceea ce au nevoie, folosind lucrurile de care nu mai au nevoie, pentru ca aceştia să aibă o copilărie frumoasă într-un mediu înconjurător mai curat şi mai protejat.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim compania care contribuie la utilizarea sustenabilă a resurselor folosite în crearea produselor pentru copii prin creşterea duratei de utilizare  a acestora.

Valori

Valorile noastre:

  • Umanitate - În tot ceea facem dăm dovadă de generozitate, responsabilitate şi respect
  • Entuziasm - Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi avem îndrăzneala să aducem schimbări în viaţa noastră pentru a contribui la binele comun
  • Deschidere - În centrul activităţii noastre stă dialogul, curiozitatea şi agilitatea
  • Apropierea - Suntem deschişi si accesibili, autentici şi empatici

Echipa noastră

Profesionist în marketing şi vânzări, Ionel este asertiv, orientat spre rezultate, cu multă experienţă în coordonarea echipelor. El şi-a descoperit o pasiune în a se pune în pielea clientului şi a face design şi dezvoltare de produs folosind valorile şi practicile Agile.

Facilitator şi Trainer în lucru cu copii şi adolescenţii, Sarah este energică, creativă şi plină de entuziasm în activităţile sale. Organizator de evenimente, având studii în Ingineria Mediului, Sarah îşi doreşte să îmbine aceste elemente pentru a crea valoare directă către cei cărora le dăruieşte timpul său, copiilor şi adolescenţilor!

Inginer de profesie, Flaviu îmbină pregătirea tehnică cu deschiderea către soluţiile inovatoare, contribuind în cadrul echipelor Agile la implementarea în cadrul sistemelor şi a aplicţiilor a tuturor cerinţelor necesare lansării de noi produse şi servicii. Flaviu este obişnuit să unească echipe în jurul unui scop comun şi urmăreşte strict termenele necesare implementării proiectelor.

Despre noi

Suntem mândrii că am putut pregăti conceptul 2kids.ro cu ajutorul unor persoane deschise şi dornice să dea o mână de ajutor:

  • Mihaela Eftenie (antigo_cochet)
  • Sasa Chereja
  • Negru  Andrei (www.negruandrei.com)
  • echipa Social Impact Award, care ne-au ales să fim printre finaliştii SIA 2020

Ioan Chirilă

Sarah Harvat

Flaviu Marincaş

Te anunţăm când deschidem 2KIDS STORE, dacă ne laşi adresa ta de mail!

Te anunţăm când deschidem 2KIDS STORE, dacă ne laşi un mesaj!

Te anunţăm când deschidem 2KIDS STORE, dacă ne laşi un mesaj!

  1. ro
  2. en

Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Visăm la o economie circulară pe piaţa modei pentru copii!

Ajută-ne să ne realizăm visul!

Download App